dijous, 25 de setembre del 2014

Obrint horitzons el Celler Can Pereclara a 
Calonge, un Mar de vinyes!

Avui, amb festes de la Mercè a Barcelona hem continuat amb la recollida de raïm  en el nostre 2n dia de verema, amb un temps un xic enterbolat... hem pogut recollir Syrah i l'Ull de Llebre i l'aspecte:


Però com hem dit, ens disposem aquest any a ensenyar-vos la nostra el.laboració, treball i esforç per qui ens coneixeu, poder saber d'on ve aquest gust tan característic del nostres vins. El Celler Can Pereclara ve d'un esforç d'un celler familiar que fa que el dia a dia, fa un seguiment i cura de la vinya, raïm i procés al celler.

Igualment aquest vi de Calonge, ja està coneixent arreu com han dit aquest matí en la inaguració de la nova càtedra de gastronomia, cultura i turisme de Calonge- St Antoni,
 http://www.calonge.cat/catala/principal/27BA305A194C4B1FB2847741736C404D.asp?procedencia=Consulta
s'està fent un lloc entre els bons  vins de la nostra terra, gens envejar altres molt més coneguts. Els petits cellers s'estant intentant impulsar, a poc a poc, amb il.lusió dels petits vinicultors, artesans i pagesos. Sobretot molt admirable amb els temps que estem vivint.
Empordà, Calonge no vol ser l'últim de mimar aquest antic tresor que els nostres avantpassats ens han deixat i hem de cuidar encara que la pluja o  la Tramuntana ens facin algun obstacle. Però pot ser que sigui la característica d'aquest vi??
Què hi penseu??

Obrint horitzons i nova tecnologia: ens podeu seguir per facebook i twitter!! Ho fareu?






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada